Vs Waarschuwt Vitale Sector Voor Aanval Via Dll

Je browsers verzamelen tijdens het internetten veel extra bestanden en informatie. Dit kun je eenvoudig opschonen met de toetscombinatie Ctrl+Shift+Del. Deze toetscombinatie werkt in alle moderne browsers. Controleer alle onderdelen voordat je een schoonmaakactie doorvoert. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je opgeslagen wachtwoorden worden verwijderd uit je browser, iets dat veel mensen juist een prettige functie vinden.

Maar er is eigenlijk nooit een reden om dat te doen. Normaal gesproken dubbelklik je op een QuickTime-filmpje, en dan wordtQuickTime automatisch gestart.

Tips En Tweaks Voor Windows 10

De functie waarschuwt dat u niet-opgeslagen gegevens kunt verliezen, herstart uw VAIO en opent het BIOS-menu. U kunt het BIOS-menu ook openen door tijdens het opstarten herhaaldelijk op F2 te drukken. U kunt System Restore gebruiken om de systeembestanden van uw VAIO in een vroegere staat te herstellen. Op deze manier kunt u recente systeemwijzigingen ongedaan maken zonder uw persoonlijke bestanden, zoals e-mail, documenten of foto’s te beïnvloeden. System Tune-up is een onderdeel van One Click Care . System Tune-up defragmenteert uw vaste schijf en maakt ze schoon, en maakt ook uw Windows-register schoon om de prestaties van uw systeem te verbeteren.

Werken Met De Windows Verkenner Maarn, 26 Oktober 2010 Harry Moerkerken Hmoerkerken@kaderhccnl

Dubbelklik op MenuShowDelay en wijzig in het vak Waardegegevens het getal in 0. Zoals bovenvermeld, het opschonen van het Windows register is af en toe nodig wanneer men slordig programma’s van de msvcr80 computer verwijderd en gewoon veel nieuwe programma’s installeert. Ik zou niet wil zeggen dat het opschonen van het register een noodzaak is. Alleen na een malware incident zal het zeker nodig zijn om het register op te schonen met een registry cleaner. Toch, de vraag is of een registry cleaner eigenlijk wel het juiste gereedschap is. CCleaner is waarschijnlijk de bekendste en meest populaire schoonmaaktool ter wereld. Wanneer je het installeert, kun je snelkoppelingen op het bureaublad gebruiken, het aan de prullenbak koppelen, menu-snelkoppelingen starten en dergelijke.

Hoe Herkent U Schadelijke Mail Of Bijlagen

Het updaten van drivers voor het aansturen van de hardware. Het schoonmaken van de koeling in de systeemkasten, microprocessor, videokaart en geheugenmodules.